Overnachten in de buurt

Zoek je een leuke locatie om te overnachten tijdens de Pines and Dunes trail? Contacteer zeker volgende locaties

Camping Zavelbos

Camping Zavelbos is genesteld tussen bossen en vennen in een natuurgebied van 2000 ha. Een unieke plek voor natuurliefhebbers en gasten die van rust houden. Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft veel in petto voor zowel kinderen, jonge gezinnen als ouderen. Ongeacht of u op zoek bent naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos biedt tal van recreatiemogelijkheden. U beleeft een vakantie zonder zorgen in onze vakantiewoningen of op onze ruime camping. Bovendien is er in de directe omgeving een waaier aan uitstapmogelijkheden voor de liefhebbers van cultuur, sensatie en sport

Vakantieverblijf B&B De volmolen

Deze B&B met een 17de-eeuwse watermolen en beschermd dorpsgezicht heeft drie driesterren vakantiewoningen (appartement De Beverburcht, studio De Beekjuffer en studio De Ijsvogel) ter beschikking. Verder kan U er terecht in de dansstudio met bio wijn en tapasbar en het keukenwinkeltje in het gerestaureerde molengebouw. Bezoek ook zeker de manege met bijbehorend fiets- en ruitercafé.

https://vakantieverblijfvolmolen.business.site

https://www.facebook.com/Vakantieverblijfvolmolen/

Vakantiewoning: Op’t Busselen

Slaapplaats voor 6 tot 8 personen. En in de kelder kan je de jacuzzi en de infraroodsauna terugvinden. Kind- en diervriendelijk.

https://www.vakantiewoning-opbusselen.be/

https://www.facebook.com/vakantiewoning.opbusselen