–> Wil je deel uitmaken van de Pines and Dunes trail als vrijwilliger, laat hieronder je gegevens achter. <–

Wat zoeken wij?

Medewerkers checkpoint

Gedurende de wandeling komen de trailers op verschillende checkpoints waar ze even kunnen uitrusten, een hapje kunnen eten, iets kunnen drinken en indien nodig verzorgd kunnen worden door de mensen van de EHBO. Wil jij samen met een groepje vrienden, vriendinnen of familie zorgen voor de sfeer op een checkpoint en de wandelaars goede moed wensen voor het vervolg van hun route? Ideaal! Stuur ons een mailtje/laat je gegevens achter in het formulier wanneer je zo’n checkpoint wil bemannen en om verdere afspraken te maken.

Helpen bij de start

Samen met het team van Pines and Dunes alle mensen voorzien van de nodige startinfo en hen aanmoedigen als ze vertrekken.

Andere helpende handen

Natuurlijk hebben we naast de medewerkers checkpoints en aanmoedigers ook nog andere helpende handen nodig. Zie jij het zitten om ons ergens te helpen gedurende het weekend en ben jij multi-inzetbaar? Laat het ons weten en we bekijken onderling waar we jou het best kunnen inschakelen.

Pijlers

Wat is een trail zonder pijlen die juist hangen? Fiets jij graag, wil jij deze mooie natuurgebieden ook verkennen én ervoor zorgen dat onze wandelaars/lopers niet verloren lopen? Ideaal! Laat je gegevens achter in het formulier of stuur ons een mailtje.

Heb je vragen: stuur een mailtje naar info@pinesanddunestrail.com.