We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de trailers kunnen aanmoedigen tijdens hun tocht.

Photo by Anna Earl 

Wat zoeken wij?

Medewerkers checkpoint

Gedurende de wandeling komen de trailers op verschillende checkpoints waar ze even kunnen uitrusten, een hapje kunnen eten, iets kunnen drinken en indien nodig verzorgd kunnen worden door de mensen van de EHBO. Wil jij samen met een groepje vrienden, vriendinnen of familie zorgen voor de sfeer op een checkpoint en de wandelaars goede moed wensen voor het vervolg van hun route? Ideaal! Stuur ons een mailtje/laat je gegevens achter in het formulier wanneer je zo’n checkpoint wil bemannen en om verdere afspraken te maken.

Overstekers

Om van het ene natuurgebied naar het andere te gaan, dient er soms eens een gevaarlijke weg overgestoken te worden.. Zie jij het zitten om de trailers veilig te laten over steken? Ideaal! Stuur ons een mailtje of vul het formulier in zodat we verdere afspraken kunnen maken.

Andere helpende handen

Natuurlijk hebben we naast de medewerkers checkpoints en de overstekers ook nog andere helpende handen nodig. Zie jij het zitten om ons ergens te helpen gedurende het weekend en ben jij multi-inzetbaar? Laat het ons weten en we bekijken onderling waar we jou het best kunnen inschakelen.

Pijlers

Wat is een trail zonder pijlen die juist hangen? Fiets jij graag, wil jij deze mooie natuurgebieden ook verkennen én ervoor zorgen dat onze wandelaars/lopers niet verloren lopen? Ideaal! Laat je gegevens achter in het formulier of stuur ons een mailtje.

Geef ons een seintje via: info@pinesanddunestrail.com